Forsiden
RW Quiz 2010
Litt mimring...
Medlemmer
Gullkorn
Ekeberg-bilder
Mimre-video
Ekeberg-video del 1

 
Webdesign og layout:
Lasse Helland

ANGIVERSIDEN

Siste Nytt:

Kula runder 60 år. RW gratulerer

Klinkelua er 60!

Tim Tangen ønskes velkommen som nytt medlem i RettWest!

***

 Tor "store-hornet" bytter jobb og starter i Expoline fra 1.4.17. De holder til på Bryn i dag, men åpner nye lokaler i Barcode denne uka. Vi ønsker Tor lykke til.

***

Ståle's siste prosjekt - ble lagt ut fredag 24.2.17
- klikk her for å se video

***

vi ønsker også Jøran Skøien alias Bernta, Børni, Børnt bop a lula velkommen tilbake i det gode selskap!

***

vi ønsker Jern-Willy alias El Presidente velkommen tilbake i det gode selskap!

***

Gjett hvem som var på Lukket Visning?

***

 

Referat fra dagjulebordet på Olympen – Lompa lørdag 16.november
Totalt 20 stk hadde benket seg på Lompa denne lørdagen for å delta på RWs første dagjulebord noensinne. Noen hadde deltatt på vorspiel i Brinken – men den store majoriteten dro rett på Lompa.

Uventet oppmøte
Det var både gledelig og ikke minst overraskende gjensyn fra Rune “JernWilly” Dyran. Forhåpentligvis blir han RW medlem igjen så snart som mulig.

Diverse
I god RW ånd ble det flere runder aquavite og øl  - betalt med våre egne penger - men initiert av styret. Kanskje følte Kula at han burde være med i styret – for plutselig begynte også han å bestille runder. Det samme styret ble for øvrig gjenvalgt. Fordi som fortsatt lurer på hvem som er i styret, her er de: Lasse, Knut K, Bjørn, Svein og Erland. Tursjef Ragnar kom med ny og villedende informasjon. Noe fakta kan det imidlertid være verdt å merke seg: Turen vil koste mellom kr. 5000 og 6000,- Det finnes egne spareordninger - ta kontakt med Ragnar. Innbetaling av turen skjer på nyåret.

Ufrivillig skjenkestopp
Mer eller mindre uten forvarsel ble vi nektet servering. Verd å merke seg – ikke på grunn av fyll – men på grunn av for mye støy. Samme hovmester har ved flere anledninger tidligere også vist seg å være vanskelig og kranglete. Jeg vet ikke helt hva det er som feiler vedkommende – men det er noe veldig galt. Rart at det fortsatt finnes plass til noen som har slike dysfunksjonelle gener. Nok om det – vedkommende klarte uansett ikke å ødelegge vår kveld. Bra inntak i år: over 80 aquavite – noe som må sies å være respektabelt. Bra karer!

Oppsummering -  Brinken Social club
Etter meget god mat og ditto servering gikk vi inn på nabopuben – Andy`s. En vesentlig brunere pub med et særdeles slepent publikum – selv om det var vi som i stor grad preget hele lokalet. Etter dette var det på tide å få litt ungdommelighet inn i laget. Hva er bedre enn å frekventere jenter i 20-årene? For noen med en ikke ubetydelig armagnac stopp først hos Lasse! Anbefales! Vi joinet så vorspielet til Julie i Brinken. Vi var vel preget av at vi var på vei ned og de var på vei opp- men hvilken rolle spiller vel det? Som på alle RW julebord var det både store skandaler og det var veldig mye spekulativt – det er det imidlertid ingen som får vite noen om – alt i god gammel RW ånd.
Verdt å merke seg: Erik N var hjemme i god tid før Dagsrevyen. Kula tok den helt ut - og var hjemme 0800 søndag morgenen.

Julebordet for 2014 er allerede bestilt. Hvis vi fortsatt er ønsket/blir enige med Lompa. påmelding kan gjøres her!

*******

"Før eller siden får han seg en på kjeften allikavæl"
Se filmstjernen Tor "storehornet" her!

***************

RW-mesterskapet i fyll….unnskyld …Bondebridge;
And the winner is………. Andreas Grønnevik
For første gangen på lenge ble innledende runder og finale spilt samme dagen.  Det ble som alltid både dramatikk, skandaler og syk fyll. Vel… la oss rekapitulere kvelden.

Det var totalt 15 karer som ønsker å bevise at akkurat jeg er den beste bondebridgespilleren i RW. Viktig å merke seg var at ingen tidligere har forsvart tittelen. Denne gangen var det opp til Bjørn N og sørge for å bryte trenden.

Trekningen ble foretatt av den sylferske 50-åringen, Ronny Møller:
Bord 1: Terje Hasle, Svein L, Erik, Andreas og Erland
Bord 2: Ståle, Ragnar, Steinar M, Ronny og Kula
Bord 3: Arne, Bjørn, Vidar, Steinar L og Knut Hellum

Reglene var krystallklare. Vinner fra hvert bord + de to beste poengsummene til finale.

Respektive bordvinnere ble: Ronny (188), Erland (187), Hellum (182). Når det gjaldt de to siste plassene var det større dramatikk. Vidar så lenge klar ut med sine 161. På bord 1 hadde både Terje Hasle og Andreas sjansen før siste giv. Andreas holdt nervene i sjakk, og gikk sogar foran Vidar med (164) mens Terje sprakk og kom ikke med. Vidar og Andreas tok dermed de siste plassene på finalebordet.

Dramatikk på finalebordet
Lenge før finalen startet var det avgjort. Vidar var i egne øyne totalt overlegen og ville cruise det hele hjem. Det var nesten så det ikke var noen vits å spille finalen i det hele tatt. Så totalt overlegen var Vidar. Det begynte også svært bra for Vidar. Tidlig i tet og enda mer overlegen enn noen gang. Samtlige ble latterliggjort og Vidar begynte å planlegge bruken av premiepotten.  Fiskekroker, brett med drinker – mulighetene var mange….

Halvveis i spillet sluttet plutselig Vidar å snakke – kun mumling ble hørt rundt bordet. Så etter 13 spilte runder skjedde skandalen. Vidar røk nok engang og beskylte Hellum for å føre feil. Hellum som ikke har ført feil – siden en veps stakk ham i øyet – under bondebridge spill sommeren 1982 – så lettere forundret på Vidar. Men Vidar fant omsider sin retrett mulighet og stormet ut av lokalet. De fleste rundt bordet var imidlertid enige om at det var bedre med kvalitet enn kvantitet og fortsatte spillet. Det ble ganske jevnt – men Andreas var hele tiden i tet og kunne til slutt titulere seg som RW mester for første gang. RW gratulerer,  Andreas G!

Resten av kvelden bar preg av kraftig alkoholinntak og det var flere som ikke kunne snakke, som ikke viste hvor de var, som ikke klarte å gå, som ble geleidet ut/hjem og det var selvsagt noen som dro hjem med fast fisk. Hvem som gjorde hva osv – får du selvsagt aldri greie på…

 

Ferieleilighet Spania - Glenn og Bente
Vi har kjøpt en leilighet i Spania som vi også leier ut hele året. Rimelig leie..Passer for barnefamilier, par og golf interesserte..
sjekk stedet på denne linken..


JULEBORD 17.11.12 PÅ OLYMPEN
Årets julebord eller var det julelunsj? Startet på Lompa kl. 1600, men for de fleste hadde dagen startet lenge før. Vorspiel blant annet hos Tor H og Bjørn – for å komme i god julebordstemning.

Diverse
Som alltid ble det stor stemning og høyt, høyt volum. Aquavite inntaket gikk i år kraftig ned til så vidt over 50 stk. (ca. 3 stk på hver…) Meget bekymringsfullt karer, skjerpings…
Det sittende styret forble sittende: Svein, Knut K, Bjørn, Lasse og Erland. RW tursjef er fortsatt Ragnar – med Blind Tour i 2014. Hold av 14.03-17.03, selv om Glenn skal arrangere en egen tour i 2013. Ragnar kommer for øvrig tilbake med egen spareløsning for Blind Tour 2014.
Etter at julebordet var ferdig på Lompa, var kvelden fortsatt purung. Karene fortsatte videre til Ivar`s Kro i Grønlandsleiret. Vi var lenge alene på valen – men etter hvert ble det stinn brakke. Mest oppsiktsvekkende var kanskje en av karenes danseoppvisning. Ca. 40 minutters sammenhengende dans? med meget karakteristiske armbevegelser, myke knebøy og helt spekulative turn, gym og dansebevegelser osv. Kan ikke forklares – må oppleves. Selve julebordet løste seg opp og det ble etter hvert flere store skandaler. Hvem som gjorde hva osv – får du, i god RW- ånd, ikke vite en dritt om.

PS Vi har allerede bestilt (n)Julebord på Lompa 16.november 2013. Men vi er usikre på klokkeslett! Det var flere som syntes earlybird løsningen var så suksessfull at de ønsket tilsvarende eller enda tidligere samling for 2013. De av dere som har sterke meninger kan maile Erland – hvis ikke tar styret en avgjørelse. Datoen er uansett satt.

PS 2 Til de av dere som fortsatt ikke har betalt kontingenten – betal nå ellers er du ute av det gode selskap.

For RettWest -styret
Erland

***************

Tor "storehornet" Hornslien slutter i Reklamepartner New Store Europe etter 3,5 fine år.
Han blir fra nyåret driftssjef i Clear Channel (back to basic?) Han skal ha ansvar for drift av reklamen og være kundekontakten mot Ruter. Dette blir selvsagt euro arrapappa!!

Arne "W. Tell" Selmer ble dobbel NM-mester for 3-manns lag i langbue i helgen. En av gullmedaljene var i Jakt og det andre i Felt. I begge konkurranser er målene (blinkene) plassert ut langs en lang løype rundt om i skogen, og der det skytes på ulike avstander (fra 5 til 30 meter) på de forskjellige målene – og det kan være skyting både oppover og nedover (mål plassert i ulike skråninger). I jakt er det 30 mål og det skytes en pil mot hvert mål. I felt er det 24 mål, og det skytes 3 piler mot hvert mål. RW gratulerer dobbeltmesteren!
Her er bildet av stjerna i aksjon
Resultatliste Jakt
Resultatliste Felt

Ronny har blitt skisponsor (og hvor var du da Brå brakk staven?) sjekk dette her

RW Bondebridge Closed  - finalerunden 21.4 hos Bjørn (hjemmebane..)
Brisen avsluttet best i en jevn runde hvor finalistene vekslet mellom å være i ledelsen.
Før siste runde ledet Vidar med et ryk på Brisen og med to på Selmer og Helland.
4 runder før slutt gikk Brisen til frontalangrep/ rett i strupen på Vollevik jr og kjørte en rekke skitne utpsykningstriks på ham som han har plukket opp i Aftenposten på lederutviklingskurset ”den manipulerende personalsjefen”.  Vi har dessverre ikke fått tillatelse til å referere detaljene i denne seksvensen av spillet da rådet har konkludert med at dette blir for sterk kost for de som aldri har sittet på et finalebord.
I korte trekke gikk det ut på at Brisen, og det var han,  mente at Vollevik måtte skamme seg og at det måtte publiseres på hjemmesidene til RW at dette var ikke bare en seier med bismak, men at så usportslig opptreden måtte medføre at en seieren ble strøket og ikke kunne telle med i Rettwest historien.
Vollevik jr.,  som hadde tatt med seg to ½-litere Solo for han var så forferdelig ”dårlig” stakkars liten og kunne ikke drikke, motstod ikke presset og totalkollapset . Vollevik skalv ukontrollert under siste bying og fant aldri mottaktikken på Brisen sin utspekulerte avslutningsteknikk.
Fra anonyme kilder har vi fått bekreftet at Helland fikk utdelt kjempekort i siste runde. Helland meldte 7, spilt ut Vollevik jr. slik at han ikke aldri fikk sjansen til å bli dobbelmester. Å godt er det for han hadde blitt så forferdelig blærete, han er uspiselig nok som han er J

Bjørn (204), Vidar(201), Ståle(194) Arne(191)

----------

RW Bondebridge Closed  - Olsen Restaurant fredag 13.april

Det var hele 12 stk. forventningsfulle RW medlemmer som satte hverandre i stevne i forbindelse med RW Open i Bondebridge.

Trekningen gav følgende 3 bord a 4 personer: Bord 1 (konfliktbordet) Bjørn N, Erik N, Steinar Lien og Svein Loe. Bord 2. Vidar, Erland,16 Blokka og Kjetil F. Bord 3 (Slowfox bordet) Ronny, Arne S, Thomas og Ståle.

Bord 1, sterkt anført av brødrene small talk - Erik og Bjørn - fikk etterhvert opp dampen og ble faktisk ferdig i normal tid. Bjørn N er den som skal forsvare familien og 16 Blokkas ære ved finalebordet. Erik var svært dehydrert og ble relativt tidlig kjørt hjem av sitt “tantebarn” Julie. På bord B vant Vidar N. Etterkontrollen viste at det var betydelig jevnenere enn først antatt og at det var dødt løp med Kjetil F før siste runden, noe dessverre ingen viste om…. Ja, det var Vidar som førte regnskapet!

På Bord 3 var Ståle stor favoritt på forhånd og ble enda større favoritt da det viste seg at han, som eneste deltaker denne kvelden, valgte å kjøre bil?? Det var derfor ingen stor overraskelse at Ståle vant på bord 3. Nest høyeste poengsum hadde Arne, som dermed ble sistemann i finalebordet. Det ble etter hvert uholdbar tørr luft i kjelleren og siden mange var avhengig av åpne luftveier trakk vi opp i lokalene. Siden finalebordet først og fremst er avhengig av forskjellige faktorer – ble dette vedtatt flyttet frem i tid. Info vil bli sendt finaledeltakerne. Lørdag morgen klokken 0830 var Ronny og Steinar L fortsatt observert i lokalene. S.i.m s.i.m

 

Ronny "Tiger" Møller
Vår kjære venn spiser for tiden kirsebær med kremen av golfgutta i Pattaya. Han endte til slutt på en veldig sterk fjerde plass, og slo mange sterke navn. Her er link til resultatlista - men siste dag er ikke oppdatert. Uansett en sterk prestasjon som vi selvfølgelig hyller: http://www.maithaigolf.com/index.htm


Overraskende for noen (tviler egentlig på det..) har Kula bestemt seg for å ta en billig variant til Bangkok i forbindelse med Ronny sitt 50-års lag neste år. Han skal ikke ha god benplass eller annet og har derfor bestemt seg for følgende reiserute:

Tog 22.mars til Uddevalla. Fly Uddevalla-Kiev med UKRAAIR (propellfly fra 1974).
Kiev- Tsatstjekistan med Uganda Air.
Tsatstjekistan-Beijing*
og tilslutt Beijing-Bangkok m/Vostok Air**.

Total pris kun kr. 4550,- Samlet reisetid 3 dager og 18 timer.

* Denne flytypen har ikke toaletter. Røyking er imidlertid påbudt. For å være billigst mulig har de ikke ansatte ombord og alle sikkerhetsbeltene blir fastspent automatisk før avgang. Du får heller ikke anledning til å forlate setet i løpet av de 8 timene turen varer!

** Bruker gamle utrangerte argentinske kvegfly. Opprinnelig beregnet for 126 personer – men tar nå 380 stk etter ombyggingen. Bagasjen må plasseres under setet – eller på fanget.

Hva gjør man ikke for å spare penger.

***

Hva har Ronny å gjøre i Kamerun? Skal han intervjue Eto' og/eller selveste Roger Milla? Eller er det en annen naturlig forklaring? Dette må sjekkes opp!

***

REFERAT NJULEBORD 2011
Som alltid når det arrangeres julebord i RW regi er det flere vorspiel. Denne gangen var det to vorspiel som spesielt bør nevnes: hjemme hos Vidar på Hiffen og hos Bjørn på Kampen. Hos Bjørn var det dessuten avvikling av RW mesterskapet i Bondebridge (se utførlig referat under).
Tiltross for diverse vorspiel var det en rolig gjeng som ankom Lompa i 2000 tiden, selv om hovmesteren forsøkte å antyde noe annet. Kanskje julebordsesongen kom overraskende for Lompa i 2011?

Fantastisk comeback
Det var fantastisk flott å se Erik Ramnæs til de grader oppegående. Veldig sterkt når vi tenker på Eriks tilstand for bare et år siden.

Ny rekord
Hele 24 av totalt 26 medlemmer stilte opp på julebordet. Ikke mindre enn imponerende! Takk til alle som prioriterte knallhard fyll og gode venners lag :-)

Valg
Som alltid er det valg på julebordet. Denne gangen var det valg av styre og valg av tursjef. Det nye styret (for øvrig identisk med det foregående – for de som lurte på det) består av: Erland Vestby, President, Svein Loe, Vice President, Bjørn.F.Nielsen, øk.sjef, Knut H.Karlsen, øk.sjef og Lasse Helland, internett ansvarlig. Glenn Hagbru stilte som tursjef men trakk sitt kandidatur til fordel for Ragnar Johnsen, som er ny tursjef.

Når det gjelder aquavite inntaket så var det en gledelig fremgang og spore. Totalt 126 aquavite ble fortært. Dette årets soleklare aquvaite vinner ble nok en gang Knut H. Karlsen. Meget sterkt comeback etter ”velten” på Fjellhammer stasjon for 3 år siden. Som alltid var det store skandaler. Hvem som gjorde hva, og hvem som overjusterte s.i.m s.i.m forblir for alltid en hemmelighet som vi tar med oss i graven.

Erland Vestby
President

***

19.11.2011 VORSPIEL NJULEBORD - DET STORE OMSPILLET
Edruelig og dramatisk omspill av finalebordet i RW; Ståle, Kula, Ragnar, Erik og Bjørn gjør opp om tittelen før julebordet. Hvem går seirende ut av det store oppgjøret, og gjør alle andre til statister på den store kvelden...........

Etter 8 runder er Kula, Ståle og Ragnar i tet - alle med 2 ryk!

6 runder igjen; Kula har kun 2 ryk, Ståle og Ragnar har 3. Ståle mest ekstrapoeng! - dette er utrolig jevnt!!!!!!!!!

3 runder igjen; Ståle er oppe i klar ledelse..... Kula røyk på kløver 3...

2 runder igjen;
nøktern oppdatering; 3 stykker har samme antall ryk: Erik, Kula og Ståle, hvorav sistnevnte har mest ekstrapoeng.

nest siste runde; knallhard bying - men ingen over/under-stikk.!!!
- Alle klarte seg! Erik opp i ledelsen med 1 poeng foran Ståle.

SISTE RUNDE - avgjørende øyeblikk - - 2 understikk..............
- Kula er ute av leken!
- Ragnar er ute av leken!
The new champion and winner is: STÅLE HELLAND med 1 poeng foran Erik Nielsen. Makan til oppgjør! Ståle er første dobbelmester også.

***

Referat fra RW-mesterskapet i Bondebridge på Restaurant Olsen
Den regjerende mester slått ut i innledende runde – men fortsatt regjerende mester…

Det var en meget dramatisk aften på restaurant Olsen. La oss rekapitulere kvelden. Etter at samtlige av karene var vel bespiste ble de 4 bordene trukket. De fikk følgende sammensetning: Bord 1: Ragnar, Terje H, Knut og Erland. Bord 2: Erik, Svein, Vidar og Knut Hellum. Bord 3: Kula, Ståle, Andreas, Steinar M og Raymond. Bord 4: Kjetil, Thomas, Arne og Bjørn. Til finalen gikk en videre fra hvert bord + to fra  5`er bordet. På bord 1 vant Ragnar etter en jevn kamp med flere. Fra bord 2 var Erik suveren. Knut Hellum var tilsvarende suverent dårligst. På bord 3 kom kveldens store overraskelse. Ikke at Ståle gikk videre – det var forventet. Men at Kula skulle gå videre var en 74 oddser. På det siste bordet var det også svært jevnt. Bjørn vant tilslutt.

16 blokka dominerte – igjen
Hele 2 personer fra 16 Blokka var altså i finalen. Intet mindre enn en sensasjon i følge korthistorikere. Ganske fantastisk at disse 3 oppgangene innerst i Stjernemyrveien har fremskaffet så mye kvalitet. Det viser seg også at det gjentar seg gang etter gang. Nok om det.

Skandalen et faktum
Allerede lenge før finalebordet startet, var det flere kritiske røster. ”To stk Brødr. Nielsen ved et finalebord, det kommer aldri til å gå bra”. Ganske riktig. Finalebordet ble en gedigen skandale. Kun Ståle Helland og Ragnar var i stand til å spille kort. Brødrene Nielsen lå i en slags sidelengs dialog mens de holdt kortene opp ned. Synlige for nesten hele bordet. Kula som begynte å nærme seg superform, var forundret over at det nå ble spilt med 52 kort og ikke 44 kort, som i den innledende runden!! Hele seansen ble avsluttet etter halvveis spill. Siden det var håpløst å få spillet i gang igjen ble pengene delt likt på alle.
Den regjerende mester er derfor fortsatt Erland!

Ellers ble kvelden som alltid preget av gjennomgående store skandaler. Som alltid blir informasjonen holdt internt!

*

Hvem vinner og kan titulere seg som RW-mester etter fredagen?
Det eneste som er sikkert er at regjerende mester aldri vinner to ganger på rad. Her er historien nådeløs. En av de aller heteste forhåndsfavorittene er Ståle Helland. I en circuit* turnering forrige helg var han helt uslåelig. I følge ryktene pisset han på hele laget og viser en fryktinngytende form. En annen som alltid dukker opp i forhåndssnakket er Knut H. Karlsen. Han har imidlertid hatt store problemer med å kvalifisere seg til selve finalebordet og er nok favoritt – men kun i egne øyne.  Hva med tidligere vinnere? Steinar Møller eller kanskjeVidar Narmo. Hva med en superoutsider som Svein Loe?Eller hva med Norges dårligste taper – Bjørn F.Nielsen?Kanskje seieren igjen går til den legendariske 16 Blokka? Eller kanskje det dukker opp en superdyp outsider, som ikke engang dukker opp i forhåndspraten? Alt avgjøres i kjeller`n på Olsen fredag den 14.oktober!
* Oppvarmingsturnering

Lasse har, etter mange herlige år i Aktiv Ryddecentral AS, blitt ansatt hos Franzefoss Gjenvinning AS. Vil du vite mer om firmaet så klikk her!

Kjetil Døviken har åpnet ny Sushi-restaurant i Drøbak; Sus & Dus. Les omtale i avisa her: http://www.oblad.no/badebyen/sushi-i-drobak-1.6224476 eller gå rett på hjemmesiden her: www.susogdus.net Er du i nærheten så ikke vær redd for å stikke innom - kvaliteten er meget bra.

Ronny har solgt Aktiv!
Aktiv Ryddecentral AS er solgt til Franzefoss Gjenvinning AS. Hva i all verden skal han finne på nå? Rådgivende konsulent? Bruktbilselger? Baker?
Vel, vi får bare vente å se.....

100 års jubileumet ble en kjempefest! Takk til Arne og Ståle
Se bildene fra festen her!

 

Vidar & Co. flytter til Hiffen!
og han trenger derfor store sterke karer til flyttejobben førstkommende onsdag. Steinar M. stiller bil til disposisjon. Oppmøte for de som kan – Onsdag 15.12.10, KL 16.00 (gjør ikke noe om du kommer litt senere..), Bølerskrenten 51. Ring gjerne Vidar og gi han gladmeldingen han venter på!

Referat fra RW Julebordet 2010 og RW mesterskapet i bondebridge – 20.november 2010!
Det mest gledelige og mest overrakende denne kvelden var utvilsomt Erik Ramnæs` tilstedeværelse. Det er mange som har lurt på hvilken form og ikke minst hvilken tilstand Erik er i. Derfor var det svært gledelig å se at Erik funger fint. Han er riktignok ikke 100 % restituert, men etter alt det Erik har vært gjennom er det deilig å se at han sakte men sikkert blir bedre og bedre! Fortsettelse følger….
La oss rekapitulere kvelden!
RettWest`s for tiden beste kortspillere var samlet fra kl. 1730 på restaurant Olsen. De 5 var; Kjetil, Ståle, Svein, Ragnar og Erland. I tillegg hadde det møtte opp en del ”wannabee” bondebridgespillere anført av, Knut Karlsen*. For å skjære fort gjennom: Erland Vestby var totalt overlegen og vant helt suverent. Dermed har RW fått en ny mester og inntil videre gjelder følgende: Ståle er død (og Vidar selvsagt!) – leve Erland!
* Har aldri vunnet RW mesterskapet i bondebridge!

Julebordet på Lompa!
 Etter en del tvilsomme (meget lite alkohol fortært) julebord, er det deilig og konstantere at RettWest er tilbake. I flere år har det vært så lite inntak av alkohol at flere har lurt på om RettWest er en ren AKAN forening. Nå var det mange som tok ansvar og viste moral og uegennyttig innsats. Takk til alle! Ingen nevnt – ingen glemt! Det sittende styret, bestående av Svein, Bjørn, Knut, Lasse og Erland, hadde ingen motforslag og tar dermed ett år til. Lasse fikk fortjent applaus og ros for hvordan han sørger for at RW alltid er oppdatert på nett! Etter julebordet dro nær sagt alle videre til Haugerud If`s 40-års feiring. Her skjedde det flere store og små begivenheter. Hvem som gjorde hva og hvem som stod for skandalene får du selvsagt aldri vite. Alt i god RW tradisjon.
P.S Bjørn F. Nielsen ønsker seg et lite ekstra lutefisk lag på restaurant Olsen og ber flere interesserte om å ta kontakt. Send mail til:  bjorn.f.nielsen@schibsted.no.
P.S 2 Styret jobber med nye datoer for kortkvelder 2011 og kommer snart med datoer og spillested!
Med vennlig hilsen
RettWest


Tor Store-hornet
fikk sin bursdagvideo på sin Iphone i Brighton.
En kortvesjon på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=tCZE_bAvcaw

RettWest 25-års Jubileumstur
Mini referat:
Oppmøte fant sted på Haugerud Kroa fra kl. 1400. Det var derfor en svært munter gjeng som entret bussen kl. 1645 med kurs for Fr.Stad. Lagene for RW-mesterskapet i Bondebridge ble trukket og vi grupperte oss deretter. På bord 1 (Knut H, Raymond, Erland og Bjørn N) ble det tidlig klart at Erland var suveren. Hellums anti-maning førte imidlertid nesten frem! Bjørn N skylte på manglende akklimatisering på bussen og startet runden med 11 strake tap!  Erfarne korthistorikere vi har snakket med kan ikke huske å ha opplevd maken!
På bord 2 (Vidar, 16 Blokka, Steinar M og Fundis) var det også lenge klar hvem som skulle dra det lengste strået, nemlig Kjetil Funderud. På bord 3 (Svein, Kula, Steinar og Arne) var det klart for et av tidenes store overraskelser. Hold dere fast! Svein Loe ble en suveren vinner. Bord 4 (Ståle, Arild, Erik og Ragnar) også kjent som et av tidenes treigeste kortspillere, hadde den mest suverene vinneren, Ragnar Johnsen! Han vant de 16 første rundene og var totalt overlegen. Aldri har det vært en mer overlegen kval.vinner!  Det er bare å gratulere! Det bør dog påpekes at disse gutta brukte ca. 1,5 time lenger tid enn alle de andre bordene!
Kampen om den siste plassen på finalebordet (beste 2.plassen) var lenge svært jevn. Det stod mellom Kula, Ståle og Erik. Tilslutt var det Ståle som dro det lengste strået!  
Les mer om finalebordet (nedenfor)
Lørdagen i Fr.Stad ble en morgen fordelt på to ”lag”. Det ene laget befant seg på Fr.stads bruneste pub – West End. Mens det andre laget befant seg på Fredrikstads desidert bruneste pub – Dragen! Vi var imidlertid samlet fra kl. 1400 på Mer. Her ble den intrikate RettWest quizen gjennomført. Ta testen - se innholdsfortegnelsen på hjemmesiden! Som ventet ble det seier på Lag Hellum. Ellers bar kvelden preg av svært høyt alkoholinntak. Det var faktisk comeback for det stående sovet, / langfredagen osv.
Beste melding i løpet av helgen?: Steinar Møller, på West End etter en lang samtale med en rusmisbruker/alkoholiker som var ute fra avrusning: ”Det du må være klar over er at du aldri blir kvitt problemene dine, de har du med deg hele livet…” Psykologisk oppbakking kan det vel knappest kalles…
Søndagen ble en dag for store omstillinger. Som omstillingssted valgte vi naturlig nok Dragen pub.
Så store ble omstillingene at vi valgte å utsette finalebordet. De fem beste: Ståle, Ragnar, Fundis Svein og Erland, får derfor snart beskjed om sted og tid! Ellers var det svært mye god sang, dobring og annet intrikat på bussturen hjem!

---------
 

Arild Nerem er siste medlem i stall RettWest, jaggu meg på tide. Reindyrka Haugerudgutt siden barnsbeina av og på samme klassetrinn som Svein, Steinar og de andre i klubben av den årgangen.  Arild var i mange år en del av idrettsmiljøet i og rundt Haugerud og mange av gutta i klubben kjenner Arild fra den siden også.  Var en av gutta som fløy mellom blokkene og spilte fotball og kasta på stikka. I ungdomstiden var Arild delt mellom Haugerud og Oppsal miljøet (fotball og nye kompiser gjennom skolen), og ble således litt borte fra resten av gutan fra Haugerud.  I ungdomstiden Arild tok noen år i USA for å utdanne seg til pilot.  Etter endt opphold i USA startet han jakten på jobb i Skandinavia, noe som viste seg å ikke være lett.  Men som den tålmodige og ærgjerrige typen Arild er, ordnet det seg til slutt.  Han jobber nå for Widerøe.  Med en slik spisskompetanse i klubben kan vi jo tenke litt på mulighetene for å chartre eget fly med Nerem som EL Capitan på en av våre fremtidige turer.  Arild bor i dag på Oppsal, er godt gift og har 3 unger.  Det har aldri vært tvil om hvor han har sine røtter og tilhørighet til og således er det godt å se at Arild har funnet veien til RettWest.
Vi ønsker han velkommen til klubben.

 

jeg fant - jeg fant, sa Ronny i Pinsehelgen. sjekk linken for hele historien i VG:

 

Terje er det siste medlemmet i singleklubben...SIM SIM

 

RettWestmesterskapet i bondebridge
Og vinneren er: Ståle Helland
Etter en forsiktig start (nr. 2) på 5-mannsbordet var Ståle suveren på finalebordet. Men la oss rekapitulere kvelden. Aller først en stor takk til Ronny og Rune Olsen som ikke gadd å stille opp. Ronny var så ”fredagssliten” at han ikke orket å stille opp. Det samme må ha vært tilfelle med Rune Olsen. Han ga nemlig ingen beskjeder, han lå imidlertid og sov da vi fikk kontakt med kona (Hanne). kl. 1930. Litt ekstra interessant dette med Rune Olsen. På grunn av hans mishagsytringer med maten forrige gang, bestemte vi oss for å bytte til karbonadesmørbrød fra bror Tom. Det var for øvrig en stor suksess!
Til Rune og Ronny – vi forventer vanlig folkeskikk! Skjerp dere! Ok, la oss ikke dvele lenger ved disse tullebukkene: Etter loddtrekning fikk vi følgende bords sammensetning: Bord 1 (også kjent som konfliktbordet) Kula, Arne, Steinar L, Ståle og Raymond. Bord 2 (16 blokka bordet)Svein, Terje H, Bjørn og Erland. Bord 3: (også kjent som slowfox bordet) Knut Karlsen, Knut H, Thomas og Lasse.
Steinar Lien, var som ventet overlegen på 5-mannsbordet. Nesten like klar 2`er var Ståle. Bjørn Nielsen vant like suverent på bord 2. Det så lenge ut til at Svein Loe? skulle gå vider på beste poengsum, men fra bord 3 vant Knut med Thomas på annen plass. Thomas tok igjen Svein og var dermed klar for finalebordet.
Steinar Lien var storfavoritt etter sin overbevisende seier i innledende runder. Han gikk imidlertid tidlig tom og fikk store problemer underveis med både fokusering og diksjon. Thomas var også svært preget og klarte ikke å yte maks motstand. Ståle viste svært stayerevner og kunne cruise inn til en overbevisende seier. Knut K klarte heller ikke denne gangen å leve opp til sine egne forventninger og kom som forventet sist. Bjørn Nielsen gjør alltid en god figur og kom inn på 2.plass. Gledelig for omgivelsene viste Bjørn ingen tegn til ”dårlig taper holdning” som ved siste kortkveld.
Frem til 24.september kan Ståle Helland smykke seg med tittelen RW mester i bondebridge!

Ronny Tut & Kjør Møller er mer AKTIV enn de fleste.... Sammen med 2 søte jenter (Tina & Bettina??) er han medeier i AKTIV TRAFIKKSKOLE. De som har unger som nærmer seg førerkortalder bør klikke på linken over for godt tilbud.

Knut Kula Sælid er nok en gang linselus. Fotograf Lillian Jonassen ble nylig tildelt bronsemedalje i konkurransen "Gullsnitt" for en billedserie tatt for RENAS, og hvem er ikke med i bildeserien..... Trykk her for å se linselus-linken.

Vi gratulerer Bjørn OLE Bache & Catrine med bryllupet lille juleaften. De viet seg i sjømannskirken i Miami sammen med barna på 12 og 5. Vi ønsker dem lykke til og takker samtidig for invitasjonen/informasjonen vi mottok fra brudeparet og hans nærmeste familie....

LangeLoe
Kålet sitter og binder fluer hos Rune Hansen hvorpå de skvetter til grunnet et kjempebrak hos naboen over. Hvem er naboen? Jo, selveste langeloe. Det viser seg at langeloe og søster flytter en kjempekommode fra 2 etg. og ned til 1 etg. Under ferden går det riktig galt. Langeloe mister grepet og kommoden går rett i vinduet så det knuser. Ja livet er som en kommode; skuff på skuff........

Referat fra vinterens vakreste opplevelse - RW-julebordet!
Det virket som om alle veier gikk til Kampen og Casa De Lasse. 18 av totalt 20 stk. forlystet seg kongelig hjemme hos Hr. Helland. Hva med Julebord privat hos Lasse/Bjørn neste år? Det må vel være optimalt?
Olympen/Lompa
En rekordstor interesse sørget for at hele 20 stk kunne benke seg ned i Lompas chambre separeè. I realiteten ikke annet enn et gardinforheng trukket over en liten forhøyning, men kanskje noe bedre for omgivelsene, slik at de slapp alt røret fra RW.
Nytt Medlem
Arild Nerem ble enstemmig valgt inn som nytt RW-medlem. Vi gratulerer. Mer info kommer senere.
Skandale
For første gangen i RW-historien ble det drukket under 4 aquavite per mann. En kuvertpris på kr. 500 per mann høres intet sted hjemme. Samtlige bør gå kraftig i seg selv og evt. foreta strafferunder med aquavite i løpet av uken. Det var dessuten tilløp til oppstandelse fra betjeningen. Jeg kan kort nevne noe av det jeg snappet opp: -” Så mange tjukkasser med så dårlig alkoholinntak”.  ”At det går an”. Jeg hater å servere kristne organisasjoner. Ikke drikker de, ikke gir de driks og sitter bare med et fåret blikk hele kvelden”. ”Vi hadde hørt mye om RettWest og hadde forberedt oss på en hektisk aften, så sitter de bare som en gjeng skolegutter og nipper til glassene”.  Eller som hovmesteren oppsummerte det – ”Slik vestkantungdom er det verste jeg vet”. Karer – her er det skjerping som gjelder!
Men i kjent RW stil tok festen seg kraftig opp. Som seg hør og bør ble det også nachspiel på flere forskjellige steder. Hvem som var hvor og hvem som ikke dro rett hjem osv – det får du selvsagt aldri greie på.


Knut Kula Sælid (uttales med kraftig Æ) ble enstemmig valg som nytt RW medlem. Kula er nok kjent for de aller fleste og har mer eller mindre bodd på Haugerud i hele sitt liv. Han er formann i Haugerud IF, hvor han for øvrig også er æresmedlem Han jobber som avd. leder i Stena Miljø. Han har 3 jenter fra 15-30 år. Privat er han (desperat) single og har akkurat blitt medeier i hest. Kula er svært interessert i musikk og konserter spesielt. Det bør bemerkes at Kula er det vi kaller: stabilt ustabil!

Referat fra RW mesterskapet i bondebridge 2009(2)
And the winner is……

Vidar Narmo vant etter tidenes mest spennende bondebridgemesterskap. Hør bare her: I innledende runde kom Vidar og Thomas likt. Vidar slo Thomas på høyest enkeltmelding og det i siste runden! I finalen vant Vidar da Ronny tok siste stikket i det absolutt siste spillet!
Ok! La oss rekapitulere kvelden. Rekordmange (18 stk) deltok på klubbmesterskapet. Etter at bursdagssangen ble sunget for Tor Hornslien og alle hadde spist nydelig gyros, ble bordene trukket av bursdagsbarnet. Vinneren fra hvert av de 4 bordene + beste poengsum av nr. 2 på 5 mannsbordene skulle til finale. Fra 5`er bord 1 gikk Erik Nielsen videre. Fra 5`er bord 2 gikk Ronny (vinner) og Terje ”16 blokka” Hasle videre på nest beste poengsum.  ”Kursleder” Knut Karlsen vant enkelt fra sitt bord. Her må det bemerkes at bursdagsbarnet var noe tagen av stundens alvor og måtte kaste i håndkle mot slutten av spillet. Bjørn Nielsen gav seg for øvrig i drittsinne og kan ikke kalles annet enn en svært dårlig taper! Nok om det! Vidar Narmo gikk som kjent videre fra det siste bordet!
Finalebordet bestod altså av: Terje ”16 blokka” Hasle, Vidar Narmo, Ronny Møller, Erik Frisk Nielsen og Knut Hofstad Karlsen. Det ble for øvrig bemerket at en av blokkene på Haugerud, nemlig 16 blokka, hadde hele to deltakere med i finalen. Anerkjente kort og spilleentusiaster, spesielt garvede Bondebridgeanalytikere, kan ikke huske å ha sett noe tilsvarende.
Det ble svært spennende på finalebordet og alle - bortsett fra Knut Karlsen – spilte opp mot sitt beste. Knut havnet helt sist og mente han brukte alt for mye krefter på bondebridgekurset tidligere på kvelden.
Ellers: Forhåndsfavoritter som regjerende mester, Steinar Lien og selvoppnevnt champion Erland Vestby, Norges dårligste taper: Bjørn Nielsen, Thomas Bache og Lasse Helland - alle røyk ut i innledningsrunden. Svein Loe fikk for øvrig den desidert laveste poengsummen som noensinne er registrert i Bondebridge sammenheng. Bondebridgeanalytikere RW har kontaktet mener det kan skyltes taktisk feiltuning* av groveste merke.
Det fine med den nye mesteren er at han helt sikkert ikke kommer til å være kjepphøy eller nevne i en hver forsamling hvem som er regjerende RW mester. Så inntil 16.april 2010 – er det altså Vidar Narmo som kan kalle seg RW mester i Bondebridge!
*Fullstendig feil i taktiske spill vurderinger!

 

Tor Storehornet Hornslien
har fått ny jobb hos Reklamepartner New Store Europe. Primært driver de med butikkinnredninger. Men de har et trykkeri i konsernet som produserer storformat plakater, lykasser, logoer for profilering innendørs og utendørs. Deres største kunder er Coop, Dressmann og G-sport. Han har blitt ansatt som administrativ driftsleder. Vi ønsker hornet lykke til!

TUR TIL USA MED SCHEIBEE & FOOSEN - UBIQUITOPIA 2009
Campingtur til USA med Scheibee & Foosen, Ubiquitone og Nøff Nøff BBQ.
Vi reiser fra Gardermoen 1. oktober kl. 07.30 og er tilbake i Oslo 6 oktober kl. 10.25. Pris kr. 7.500,- som inkluderer ALT !!!
ALT er INKLUDERT i prisen. Fly tur/retur, overnatting på motell, camping, campingutstyr, konsert, absolutt all mat og drikke, pizza, frokost, mat på restaurant, helstekte griser i skogen, osv.
Vil du ha mer info eller melde deg på så trykk her.

VELLYKKET KONSERT MED SCHEIBEE & FOOSEN!
Stinn brakke er fornavnet, bildene taler for seg selv. Masse gamle Haugerud-folk, tenna i tapeten og full trøkk. 2 plateselskaper har bedt om et møte basert på CD-plata, og 1 plateselskap som var representert sa følgende til Siri Wormdahl (Scheibee & Foosen's manager) da vedkommende reiste avgårde etter konserten:
Dette er dritbra Siri, ring meg på mandag, dette må vi følge opp.

Erland hadde nylig dugnad og innkalte 6-7 mann for å male den store boden på 5-6 kvadratmeter. Det er selvsagt fristende å lure på hva dugnaden gikk ut på - siden noen av gutta var hjemme 7 om morgenen dagen etter. Det går også rykter om at Erland har fått nytt barskap etter at en eller annen gikk i gjennom TV'n.....

Har Ståle glemt å fortelle sine kamerater noe?
Stikkordene blir dermed: Filistere, פלשתינה og فلسطين eller er ryktene feil (?) og det egentlig er Raya og Gipsy kings?


Siste nytt fra Dag & Mark:
Det hadde vært hyggelig å sett Haugerud-folk i Risør i pinsen...
Haugerud-duoen Scheibee & Foosen slipper CD og spiller på festival med mange kjente artister i pinsen. Med seg har de Yankee, ja helt riktig, gode gamle Yankee stiller som backingband for Haugerud-gutta.
http://www.stangholmen.no/Stangholmen/Arrangement_2009.html

 

Blind-tour 2009 23-27april
Her følger et lite referat fra årets blind-tour. NB! OBS! Referatet er kjemisk fritt for avslørende informasjon og er gjennomsensurert av Norges Sensureringsforbund og av Den Tsjekkiske Komite av 1913 også kjent som Kommisjonen for fritt inntak av alkoholholdig drikke bedre kjent som Krukkekommisjonen.
Vi startet turen på Ljan stasjon. Ett lettere inntak av tsjekkisk øl avslørte årets destinasjon – Praha.
Ustrukturert 1
Før vi kunne reise til Rygge fikk vi oppleve for 3 gang på 5 år at samme mann hadde glemt passet sitt. (Intern 1) Maken til person uten noen form for struktur og orden på livet sitt!
Jeg bør kort nevne vår tur inn til Praha fra flyplassen. Svært, svært trivelig og ikke minst veldig, veldig hyggelig. Dessuten usedvanlig behaglig med sotete ruter når sollyset skinte som aller best. (Intern 2) S.i.m. s.i.m
Vi bodde på et leilighetshotell fordelt på 3 leiligheter. Store flotte leiligheter! En meget smart og ikke minst sosial løsning.
Torsdagen gikk ellers med til pub-til-pub runde med en svært opplagt og behagelig norsk guide. Sjekk ut www.ipraha.no Om noen fortsatt skulle være i tvil: guiden er ikke homoseksuell. Han er gift og har akkurat blitt far. Så der fikk du den! (Intern 3) Resten av kvelden forløp som alltid på RW tur. Kapabel krukking rundt i hele Praha.
Fredagen var dagen for bryggeribesøk. Vi besøkte Prahas største, tsjekkias nest største bryggeri, Staropramen. Så ble dagen etterfulgt av et lunsjbesøk på Kampa Park.
Selv om alle tsjekkere vi møtte advarte oss mot prisnivået – bet ikke det på oljegutta fra Norge. La det være sagt med engang – det var et fantastisk flott sted med fabelaktig utsikt og svært god mat og gode viner. Om det forsvarte prisen skal være usagt – så lenge hovedsponsoren het Steinar Møller. Fra alle oss på Sancerre bordet – Tusen takk! Vi hadde en lang og god passiar med eieren av stedet, mellom alle sanginnslagene, inkludert Jesu Kristus oppstandelse.(Intern 4)
Ustrukturert 2
Faaen, nå har mobilen min blitt stjålet! Sitater: Kan du ikke finne telefonen min? Din forbanna suppegjøk! Nå har jeg lyst til å gi den en midt på trynet! En av gutta tok drosje tilbake til Kampa Park, kun for og konstantere at mobilen forble borte vekk. Løsningen på mysteriet ble ikke oppklart før neste dag. Vedkommende hadde lagt mobilen i høyre innerlommen i stedet for den venstre. Varnt! (Intern 5)
Tangerudbakken? Det er en av gutta som ikke kommer til å bli assosiert som noen moteløve og helt sikkert ikke etter at han dukket opp med brune sokker i sandalene (Intern 6)
Lørdagen ble en maraton dag innen krukking. Ifølge lokale ølnettsteder i Praha har det aldri vært konsumert mer øl av samme gruppe under en 12 timers periode. Så lenge satt nemlig karene på torget før de dro hjem. Fra kl. 1045 til 2300. Selv erfarne tsjekkiske servitører var rystet og mumlet om plass i Guinness rekordbok. For de mest outrerte av karene ble lørdagen benyttet til en 7 timers tur til/fra travbanen utenfor Praha.
Søndagen ble for noen en av årets roligste dager, mens for andre ble det en ikke ubetydelig fylledag. Men hvem gjorde hva? (Intern 7)
Hørt på turen: Den ølboksen som jeg drakk opp i går, den er ikke tom!  Jeg måtte gå når jeg gikk!

Avslutningsvis: Slik denne referenten oppfatter det var dette den desidert beste blind-touren noensinne. Bare så synd at båten vi skulle med på lørdag sank! Glenn fortjener all honnør for hele arrangementet og nestemann må belage seg på å hoppe etter Wirkola..

 

Støl i velkjent stil..er han ærlig eller ikke: sjekk svaret på: Nordmenn kjøper mer svart arbeid |  TV 2 Nyhetene http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/article2630106.ece

Steinar Lien suveren RW mester i Bondebridge!
RW Closed Bondebridge ble en gedigen suksess. 14 stk. møtte opp til dyst i klubbhuset til Haugerud IF. Konkurransen startet dramatisk for en av forhåndsfavorittene, Knut Karlsen, som ble slått ut i innledningsrunden: " Jeg hadde hørt mye om Knut, men ble svært overrasket da jeg så ham spilte, sier en anonym kilde"." Det virket som han han hadde podagra i fingrene, sier en annen sjokkert medspiller".
Det må sies at samtlige forhåndsfavoritter overrasket stort i negativ retning! Finalebordet bestod av følgende: Erik "det er bare en en blokk i Norge" Nielsen, Ronny "Coke ads life" Møller, Thomas "spell høy musikk" Backe, Arne Selmer og Kjetil"finn/funn Kjell" Funderud. Steinar Lien som også var overlegen i innledningsrunden, spilte som om han var grunnfjetret og var i følge sikre kilder aldri truet. " Jeg er stolt av å spille sammen med ham", sier en imponert, men dog anonym finalekilde.
Mareritt for Knut Karlsen!
Knut "jeg kan reglene på flere språk" Karlsen, tapte ikke bare innledningsrunden, han var også totalt sjangseløs på taperbordet. "Jeg trodde han kunne spille kort, men nå vet jeg bedre", sier en annen anonym kilde!
Suksess for det nye styret!
Samtlige som møtte opp var enige om en ting. "Dette styret fortjener honnør for å få RW tilbake i manesjen", sa tidligere president og finaleborddeltaker, Arne Selmer . Eller som Ronny "jeg drikker ikke fordi jeg bare angriper 18-års gamle jenter " Møller, så det "Jeg formelig kjente den gamle RW ånden her i kveld. En magisk aften" .
Steinar "jeg taper aldri" Lien, kunne tilate seg å være litt breial. "Konkurransen i innledningsrunden var vesentlig sterkere enn finaleomgangen". "Jeg kjente meg sterk hele kvelden og skjønte tidlig at dette bare kunne gå en vei" Jeg må også presisere at jeg har sterkere motstand hjemme med gutta"(Martin og Petter. red.anmerkning) " "Denne seieren dedikerer jeg fullt og helt til moren og faren min, som alltid sørget for at det var kortstokker tilgjengelig i barndomshjemmet", sier en svært rørt RWmester!

RW styret takker for deltakelsen og minner samtlige om neste kortkveld, fisketuren (info kommer snart...) og ikke misnt julebordet 7.november... det er snart fullt...

 

Pølse-Martin
har blitt Pappa igjen. Gutt født 4/2-2009 og blir hetende Mathias Anton (etter ryktene å dømme). Vi gratulerer familien med nytt medlem.


Julebord i Kjent stil...
Ingen jul uten et skikkelig RettWest julebord. Årets julebord ble arrangert på Olympen, bedre kjent som Lompa. Det var voerspiel hos Bjørn i Brinken og på Asylet Pub. Det var derfor en munter gjeng som ankom Lompa i 8 tiden lørdag kveld. På grunn av de siste avbudene forsøkte Lompa og gi oss en ny bordplassering inne i et hjørne bakerst i lokalet. Etter en kort diskusjon ble vi forelagt vårt opprinnelige bord og kunne sette oss trangt, men godt til rette. Tradisjonen tro ble det en sterk skjenkerunde på de aller fleste. 63 aquavite er godkjent, men heller ikke noe mer! For første gang på mange år gikk delingen av regningen problemfritt når alle endelig dukket opp! Det må nevnes at maten på Lompa var svært god. Legg også til at prisene på Lompa er vesentlig mer fornuftige enn på de aller fleste steder det er naturlig å sammenligne med.
I kjent RW stil ble det foretatt viktige rokkeringer mens samtlige var mer eller mindre ”godtgående”. Det nye styret ble dessuten utvidet med to personer; President: Erland Vestby, Vicepresident: Svein Loe, sekretær og Internettansvarlig: Lasse Helland, kasserer 1 og 2: Bjørn Nielsen og Knut Karlsen.
I sin usedvanlig  korte tale som nyvalgt president kunne ikke den nye presidenten komme med noen store programerklæringer. Det er allikevel grunn til å forutsette at det blir øket aktivitetsnivå i 2009.

Stygg skade..
Nyvalgt kasserer, Knut Karlsen, gikk på en meget stygg mine på vei hjem etter julebordet. På vei ut fra Fjellhammer stasjon bikket han fremover samtidig som hælen sto fast i trappetrinnet. Fallet var så stygt at ambulanse ble tilkalt. Knut kom seg omsider hjem, men måtte vekkes hver annen time hele natten for å sjekke at det ikke var noen hjernerystelse. Det er flere interessante teorier vedrørende fallet: 1 – Hadde Knut drukket noe mer under middagen kunne han  vært ”leddløs” og derfor ikke falt så stygt. 2-  Vi kunne byttet ut aquaviten med vann. Mest sannsynlig ville Knut da bare spilt full ovenfor oss andre, men ville helt sikkert kommet seg helskinnet hjem! Neste år vil Hr.Karlsen bli utrustet med styrthjelm og knebeskyttere!

---------------------------------------------

 

STEINAR LIEN HAR ABDISERT SOM KONGE AV STUNTSOVING.....ERLAND GREIDE DET KUNSTSTYKKET Å SOVNE MINST 6 GANGER PÅ 6 FORSKJELLIGE STEDER PÅ FESTEN TIL ANETTE... SÅ DET GANSKE TIDLIG AT TOASTMASTER'N VILLE GÅ I DØRKEN, ETTER Å HA KONSUMERT EN DEL VIN FØR FESTEN....

ETTER Å H MANA OM AT 18 ÅRINGENE VILLE BLI BÅRET UT, VAR DET SELVESTE KATTEN SOM MØTTE VEGGEN FØRST...VARNT'JA

 

Store-Hornet slutter i ClearChannel, og begynner som daglig leder i Digital Print Service. De har kjøpt opp Oslo Offset, og dermed blir han sjefen til Skippern.... (som har mye på sjefen..). Han starter 1/6, og vi ønsker han lykke til!

Skal UNNI boikotte fakkelstafetten???? sjekk her: http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article2352355.ece

 

Knut & AK flytter til Fjellhamar

Vi gratulerer, og ikke minst gleder oss til sommerens verandafest...

Andreas har meldt seg ut av RettWest (13/12-07)

Minireferat fra RW-Julebordet!
I god RW-tradisjon var det vorspiel på flere hender. Størst samling var det hos Bjørn N. Gruppevinnere i bondebridge ble som ventet Erland og Knut K. Et usedvanlig rolig vorspiel, til RW å være. Noen andre valgte Olsen som vorspiel sted. Ifølge rapportene var det forholdsvis rolig også her!
Så startet bråket…
Hvis det var stille på voerspielet, var det desto større stemning under selve julebordet. Selve klimaks ble nådd under avstemning av TuGra-lederen. Det var to kandidater: Vidar N og Glenn H. Kandidatene fikk anledningen til å drive valgkamp, etter en innledning fra Arne, og det ble ikke spart på noe i valgkampen.Resultatet ble meget jevnt, med Glenn som vinner – med kun to stemmers overvekt. Vidar var/er i harnisk og truet med utmeldelse.
Kveldens overraskelse
Det var ikke at vi drakk for mer enn det vi spiste, nei, det var helt som forventet. Kanskje litt oversakende at vi ikke passerte 100 stk. grensen på aquavite, men 92 stk. er allikevel akseptabelt. Mer overraskende var det at det hadde sneket seg inn en -1- en lettøl på regningen. Jeg håper at dette er første og siste gang noen slikt skjer på ett RW-julebord. Jeg går ikke ut med navn – men det er altså noen som har meget god grunn til å skamme seg!
Verdensmester ute av kurs?
Den 124 ganger Nordiske mesteren, verdensmester 68 ganger, 9 X OL- mesteren, var dessuten fullstendig ute av kurs og var ikke engang i nærheten av sitt gamle jeg. Har vi sett en varig kontring? Eller er svaret ganske enkelt: Møllers Tran?

Ellers var nachtspielene som vanlig - helt ræva. Noen var i limousiner, noen skulle spille kort, noen dro på Rorbua og noen hadde faktisk full klaff! Som vanlig har alle 100 % taushetsplikt – så hvem som gikk ”seirende” ut forblir statshemlighet!

Slik skal det selvsagt også være.

_______________________________

Ny låt fra Foosen er lagt ut på Youtube. Låta heter ”Home Sweet (Hooters) Home” og er i likhet med Big & Rich, Toby Keith og Rodney Carrington litt i “grisecountry”-gata. Sjekk teksten (videoen er tekstet) så skjønner du hvorfor.
sjekk linken: http://www.youtube.com/watch?v=Y_dwDNYs4U8

HVEM ER DET SOM ER LINSELUS HER????????
- svaret kan gis på julebordet vårt....

Arne uflaks Selmer er som de fleste vet, operert i skulderen, og alt var ok trodde han! men sist fredag dro han innom Ullevål Sykehus og det ble konstatert Hvite stafylokokker (Staphylococcus epidermidis ).... ny operasjon og full pakke med pencilin ut neste måned.... Vi ønsker Napoleon god bedring!

Garasjebrannen på Haugerud!
Kula
må handle nytt fiskeutstyr etter at bilen hans gikk med under garasjebrannen på Haugerud. I følge Kula er det snakk om fiskeutstyr for ca.kr.  300.000 + klær for kr. 50-60.000,- Andre, men dog ubekreftede rykter, sier at det var 3 morkspiste fiskestenger, en fiskehatt og en gammel colleage genser!

Dette får vi imidlertid aldri greie på - alt er ned brent. Hvis noen spør Kula om et eller annet - bør dere ikke bli overrasket om svaret blir:
Nei, alt har gått med i brannen. Alle papirer, alle kvitteringer alt er borte. nøkler ,sko, treningsbager, 1 14 fots båt, 1 stk.campingvogne, 2 sykkler (hvorav en konkurransesykkel til kr. 480.000), 6 kasser øl, 5 liter sprit, 5 kofferter, alt av klær, 2 kaniner, helt nytt stereo anlegg, et badekar, 2 stk.hjemmebrentapparat, 4 vinballonger, 2 kjøleskap, 16 flasker årgangsvin, 400 liter dypfryser + 3 A4 ark til - med mistet utstyr!

Nå sitter Kula i leiebil og nynner på Bobby Browns udødelige : I got a fast car. Noen ganger svitsjer han til: You drvin`n me crazy - bare for å holde humøret oppe! Når Kula er melankolsk kommer:  Light my fire og Keep on burning!

Arne Napoleon Selmer tryna på motorsykkelen for et par uker siden i Belgia. Han måtte operere venstre "skulder" og har nå fått hovedrollen som Napoleon de nærmeste månedene..... (eller var det som enarmet banditt på danskebåten) Han kjeder sikkert vettet av seg hjemme - så det er bare å ringe eller besøke ham. Vi ønsker god bedring!

Ronny (og VIF), Erland og Svein drar i slutten av september / begynnelsen av oktober på treningsleir til Thailand (Fotball/Golf) fordi treningsforholdene der nede er betraktlig mye bedre enn her hjemme............... God Tur

KULA blir snart bestefar!!!!!!!!!!!!! Vi gratulerer eldstedatter Maria med arving på gang, og selvsagt Bestefar Kula (heretter kallt BK ??). Termin i begynnelsen av desember.....

Jørn Walseth har i dag (man 2/7-07) blitt pappa igjen. Alt vel med både guttungen og dama. Vi gratulerer familien Walseth med sitt nye medlem.

Glenn brazil Hagbru har i følge ubekreftede rykter flyttet fra Birgitte og det er vistnok tatt ut separasjon.

Rune Jern-Willy Olsen flytter til et nytt og bedre sted å bo. Innleid er de 2 minste mennene fra ABC, slik at flyttegodset blir fraktet trygt og godt fra Munkerudvollen 34A og til 34B. Container fra Aktiv er også på stedet. Vi gratulerer med flyttinga og nytt sted å bo :-)

Ronny "Amore" Møller er nå tilbake i single-klubben. Han fikk SMS med beskjed om det var over; snakk om å få smake sin egen medisin....

Ronny "Amore" Møller er nå, etter 3 dater, offisielt sparket ut av single-klubben.... Den heldige er Elin, 34 år i fra Ålesund, ugift og barnløs (inntil videre..). I følge siste rykter har "paret" til og med vært en tur på kino for å se på "spurven" Edith Piaf. Vi gratulerer og ønsker lykke til!

Steinar "Armatore" Møller er nå vår nye reder!!!!!!!!!!!! (Bjørn Bache er nå " pappreder"). Vi gratulerer og gleder oss til invitasjon! ....Se båten her.....

arneTTselmer har den mest sette videoen på YOUTUBE - det er bare å klikker her....

eller hos NRK...

Ragnar har ifølge ubekreftede rykter blitt KONTOR-ROTTE i Sparebank1.

Ronny & Knut K. har nylig vært i Pattay. Sim Sim

Tydeligvis så likte ikke Svein de nye naboene på Kampen, så nå har han solgt, og skal flytte til Holtet, den SOSSEN....

Bjørn og Lasse har ikke blitt samboere, men begge har flyttet på Kampen.

Aktiv Ryddecentral AS slår til igjen ! les mer om champagnen her :-)

Bjørn Redern Bache er mannen med stor M i huset og vet hva han vil. Barskingen har nemlig slått i bordet og forlangt familieforøkelse. Resultatet kan sees her

John venter en liten en (med hvem og når er ukjent…) Dette ryktet er som vanlig fra en helt usikker kilde.... Vi satser på mer info utover. RW gratulerer begge.

Ronny skifter ut alle drosjene. Privatbilen blir også byttet ut. I løpet av oktober er hele bilparken ny. Nytt bilmerke per 1.November er Audi eller VW....

JOGRA ble innstiftet sist tirsdag kl 18.30 på Ulsrud. Det blir faste runder rundt Nøklevann. Tilstede var Svein, Knut K, Helen og Erland. En av gründerne - Ronny - kunne ikke stille. Istedet har han startet opp SJEDAGRA! (sjekke og dating gruppa). Hvis du er usikker så spør Ronny!

Jogge-gruppa (heretter kalt JOGRA), tar seg en lett jogge/gå-tur hver tirsdag rundt Nøklevann. Turen starter kl.18.30 fra P-plassen på Ulsrud og løypa er cirka 8,5 km lang og ALLE kan være med.

Første oppstart er 3/10: Ronny, Svein, Knut K og Erland er klare. Bli med og kom i bedre form..........

Pølsemaker og Ingunn har nå fått en liten pølsemakersønn. Max kom til verden lørdag 16/9; veide ca 3,9 kg og var 50 cm lang. RettWest gratulerer hele familien med et nytt medlem.

Tor Gabrielsen og Anne Stenslie er nå kjærstepar!  så det er herved bevist at det lønner seg å dra på HYLLA den siste fredagen i måneden......Vi gratulerer

Årsaken til at Ronny stod veldig skjevt på slutten av lørdagskvelden er nå avslørt. Det var ikke pga fyll (slik mange trodde), men fordi han lider av en total ruptur i det fremre korsbåndet......

Knut Mourinho Karlsen blir mest sannsynlig den nye treneren til borettslaget-gutta i fotball på HIF'en, etter at Thor Skjelstad har trukket seg.

Ronny Jølstad Møller har nå hentet sin nye Mercedes i R-klassen. Etter henting av bilen har ikke tilbudene latt vente på seg: han blir stadig vekk invitert til både dragracing og nachspiel på Alfaset, Vår Frelser og ikke minst på Vestre. Vi gratulerer.
Siste: Sjømannspresten (Ragnvald S.) fra bryllupet til Jussi & Arne ringte i går og lurte på om det var mulig å låne bilen til Ronny i visse anledninger....

Raymond og Nina har, som mange ting kan tyde på, allerede bestemt seg for at ethvert forhold bør ha felles økonomi. Som vanlig i samfunn likt vårt eget, har kvinnen ansvaret for å betale regningene på vegne av familien. Takk Nina, for ditt bidrag i form av en ikke ubetydelig pengegave til vår slukne RettWest-kasse. Vi oppfordrer samtidig alle jenter i fast forhold om å gjøre det samme...........

Erik R. satte også så stor pris på RW-festen på Kokkamok, at han satte inn 500 kroner ekstra på festkotoen vår. Vi takker og bukker og håper at både han og Thomas også gidder å betale RW-kontigenten.......

Brille-Andreas og Nærsynte-Jan på Roger Waters konsert i Frognerparken -  75 meter fra scenekanten.
 Andreas sier: Han gitaristen har jeg sett før, spilte ikke han på David Bowie også? 
Jan svarer: Mulig det. Jeg syns det høres ut som Snowy White fra Thin Lizzy.
Roger Waters en time senere: Let me introduce my band, on gitar: Snowy White
 
(det er ikke noe å si på hørselen din Jan!)

Kjetil og Kjersti  skal gifte seg den 29 Juli i år. RettWest gratulerer på forhånd og ønsker paret lykke til i fremtiden.

Steinar M. er tilbake i "happy family" greia igjen (dvs Line har flyttet inn igjen). Det-ikke-helt-ukjente-trikset-blant-andre-i-RW-gjengen...

Ståle Basil H. har tatt av seg usynlighetsdressen og blitt kongen på ÅS. Der har han solgt FAWLTY TOWERS ! les mer om Borettslag i særklasse

Knut Mourinho K. har nå blitt en legendarisk trener for den beryktede borettslag-klubben Haugerud (gutter 1993). Lykke til - inntil den virkelige treneren Thor Skjelstad er tilbake i full vigør.

Jan har gitt startet og utgitt  CAFEMAGASINET Magasinet er utgitt med hjelp av Andreas, Jørgen Salsten og Anne Zetterdahl. Med andre ord et rent Haugerudblad ?? (det er også intervju av Jan Sælid der - broren til Kula)

Andreas  har også startet for seg selv: Dillen Consulting og det handler fortsatt om datajobbing og han kan tilby ALT innenfor dataservere etc

Thomas satte tydeligvis så stor pris på RW-festen på Kokkamok, at han satte inn 500 kroner ekstra på festkotoen vår. Vi takker og bukker og håper at andre følger hans eksempel.

Raymond + Nina = SANT
Paret fant hverandre på kroa for en stund siden, og har siden den gang svevd langt over skyene. Vi gleder oss til mer sladder om dette paret..

Erland (fortsatt soss) og fruen har nå kjøpt rekkehus på Hellerud (Larsbråtveien 203). Utemøbler skal han kjøpe hos JYSK, innemøbler hos ITALIAN HOUSE, stereoanlegg hos AAMO LYD og BILDE, tepper hos HASSAN MAKTABI & SON. Forøvrig skal han også på et personlig coatching-foredrag med Ingebrigt Steen Jensen.
Knut K. hevder forøvrig at han med letthet kan pisse
ned på den nye naboen som skal flytte inn. SIM SIM

RettWest gratulerer !!
- og vi gleder oss til sene kvelder på terrassen med god årgangsrødvin som selvfølgelig er tatt ut fra et riktig temperert
vinskap.......

 

Knut K. sovnet under pilsinga fredag før påske, FØR vår egen legendariske stuntsover Steinar Lien på Kokkamok. Senere samme kveld på Røde Hatt ble Erland, Knut K. og Steinar L. kastet ut pga overfyll og soving. I følge vakta var det ikke noe poeng at de ble værende - siden ingen av dem klarte å bestille mer å drikke. Han trodde forøvrig først at alle hadde kvae i kjeften.....

Erland har nå solgt leiligheten sin på hiffen og leter for tiden etter en ny på Hellerud - den sossen. I følge sikre kilder er det for mye bråk på Haugerud. Lykke til i boligjakten og alderdommen...

Thomas Sundin

har blitt pappa. Jentungen skal hete Marte og ble født natt til søndag (28/1). Hun skrek da hun ble født (har det sikkert etter far...)
Vitale mål: 3860 gram og 52 cm lang.
RettWest gratulerer !

Jørgen Salsten

Jøje hadde et lengre oppussingsprosjekt i Tranby (i Lier). Da prosjektet var ferdig så viste det seg at dama hans plutselig ikke var glad i han lengre...... Jøje bor derfor for tiden på promperommet på hiffen, men flytter snart inn i "garasjeleiligheten" til Ronny.

Stein Torvet

Markus Ferdinand (6 år), sønnen til Stein, hadde følgende uttalelse da han så bilde av Jern-Willy på RW-siden:
"ER DET KONG HARALD ?"  (kommentar unødvendig....)

Ketil Wang

Etter mye feilinformasjon så viser det seg at Ketil faktisk har greid å få førerkort på personbil!  Vi gratulerer

Steinar Lien med kontring

Den legendariske stunt-soveren tok siste stikk!
Erland og Steinars årlige julehandel er en skjønn forening av julegavehandling og god gammeldags fyll. Årets julehandel ver intet unntak! Etter en meget sterk opptreden på OsloCity bestemte guttene seg for en liten nightcap på restaurant Olsen. Etter inntak av diverse drinker var Steinar Lien sporløst borte. I hele 45 minutter forble han sporløst forsvunnet. De fleste finner det nå naturlig å anta at Steinar falt tilbake til svunnen storhet. Men neida - her kommer kontringen: I sin iver etter å gjøre en kjapp urinering (siste runden var 3 minutter unna) så ikke Steinar forskjell på bøttekottet og pissoaren. Det gjør ikke Steinars situasjon bedre at det var smekklås på bøttekottet. 
 
Dette så ut til å ha gitt Steinar uanede krefter. Vell ute av "fangenskapet" var han sterkere enn noengang. Bare så synd at det var stengt....
 
 
Dobbeltfall i egen urin / Rakfisklaget til Erland
Anders Holm - til vanlig en av stjernene på Haugeruds håndball-lag i 2.Divisjon - var utsatt for et meget sterk dobbelt-fall. På Erlands årlige rakfisklag, denne gangen på Hvaler, overrasket han dagen-før-dagen med en ikke ubetydelig fyllekule. Etter en aquavitt fylt fredagkveld var Anders oversterk. Han plasserte seg strategisk ute på kanten av terassen for å få vekk unødvendig oppsamlet væske fra blæra. Helt umotivert fikk han et overbikk og falt pladask i sitt eget urin. Noe omtåket kom han seg opp - og tilbake på terassen - før han igjen - og totalt umotivert foretok et nytt fall på nøyaktig samme måte.  Vi kan ikke bare annet enn å gratulere.
 
Selve rakfisklaget dagen etter forgikk på nøyaktig samme måte som hvert år. Bent Jøran Helmøen alias Børnie Lou eller BeBaBeLuBa var i seng ved 2300 tiden. Fisket i timevis uten å få en eneste fisk. Det er godt å vite at det er fiskeren og ikke utstyret som teller.Gikk bare å mumlet hele kvelden: jeg er så sliten, er helt ute av trening, jeg må sove.
Kula, som var like full som samtlige tilsammen, vælvet hele tre ganger av stolen. Spiste ca. halve kroppsvekten sin til nattmat, satt med rakfisk i panna i 10 minutter og - surprice,surprice - tapte "drikketerningspillet" i særklasse. Nektet i kjent stil for alt - dagen derpå - men ble fort edru da bildene ble fremvist på TV. NB! Obs Bildene er til salgs! Høyeste bud gjelder!

 

De siste ryktene sier at Kålmo har gjort det store hyttevarpet i nærheten av "Løkis" ?  har'n blitt kasta ut i fra campingplassen ?

HVEM SKYLDER RAGNAR PENGER ETTER JULEBORDET I ÅR ?

Ole-Petter's uttalelse om saken:
Har kjøpt fiskebåt og satser på å få med vinterfiske 2006!

Ole-Petter med familie vurderer å flytte til Toves hjemsted, Brønnøysund. De er for tiden opptatt med å finne en egnet bolig med sjøutsikt og stor eiendom - slik at Ole-P for praktisert sine ferdigheter som gårdbruker. Han trener for tiden i sin nye, stoooore hage. Ole-P skal ukependle mellom Oslo og Brønnøysund. Synd Ole - at du ikke får bonuspoeng på innenriksfly lenger...

JernWilly skal kjøre VM2006 for radiostyrte modellspeedbåter (http://www.rcboat2006.com). Rune stiller i to klasser - Offshore 3,5 og Hydro 7,5 ccm. Toppfart ca. 120 km/t - 14 G i svingene. Det vil være ca. 600 båter i aksjon på Fagernes mellom 30. juli og 11. august. Innledende kvalifiseringsheat de første 10 dagene - finaler vil være fredag og lørdag. Sjangsene for at JernWilly kommer helt til finalene - er ikke veldig store. For å hevde seg blant verdens beste båtførere må man ha litt flaks, mye erfaring, perfekt timing/kjøring og båter som går virkelig bra. Norge har tidligere gjort det veldig bra i VM - i 2004 fikk vi bl.a. 3 Verdensmestere. RW vil stille med en solid heiagjeng (RettWest Hooligans). Frivillige som ønsker å være mekaniker, pit-man eller funksjonær - bes melde seg til President Arne. se bilde av båtene hans

Ketil Wang (tidl. RW medlem) tar billappen i en alder av 45 år. Etter diverse "uheldige" episoder i ungdommen (bl.a. kollisjon mellom folkevognbuss og Essostasjonen, samt utforkjøring med moped på Sørlandet) har det med kjøring av motorvogner ikke helt vært Ketil's greie. Men, men - det er aldri for sent å lære noe nytt. Vi ønsker deg lykke til med oppkjøringen hos Biltilsynet.

Thor Skjelstad er nå inne i RW-varmen, etter at han plutselig fikk lyst til å bli med igjen... Vi ønsker Thor velkommen tilbake.

BONDEBRIDGEMESTER 2005:   STEINAR MØLLER
Stikknikk, Norges mest ustabile mann for tiden, var ifølge ubekreftede rykter helt suveren - ihvertfall 4 runder før slutt... Noen har flaks i spill - andre har flaks i .....

 Daddy Cool again: Marcus Frisk Nielsen kom til verden 30/8, kl 09.17, 50 cm og 3500 gram. Vi gratulerer Elisabeth og Erik med den nye arvingen !
 

DADDY COOL:   KJETIL FUNDERUD
Eirik kom til verden den 2.1-05 og veide 3918 gram og var 51 cm lang. Alt står bra til med mor og barn. Vi gratulerer

Ståle har flyttet inn i huset sitt på Høybråten !

Steinar og Line flytter i løpet av sommeren til Solveien på Nordstrand. Vi gratulerer med huskjøpet !!!

Sjekk ut hva Arne bedriver kvelden med (sim sim) !!!!! Klikk her

Svein, heretter omtalt som Blekkspruten, var helt sjef i håndballmålet med blant annet 2 strafferedninger – hvorav en han tok FAST. Sim sim.

Hva har Tommy Skjelstad på Steinar Lien ????  Ikke vet vi – men ryktene sier at han fikk Steinar til å åpne lommeboka for sponsing...

Aktiv Ryddecentral var på tur til Lisboa i helgen. Resultatet ble som følger:15 stk. på flyet fra Oslo, mellomlanding i Frankfurt. Flybytte/venting pga teknisk feil, samt at politiet dukket opp (ca. 14 stk) og hentet 5 stk på flyet – men de kom ned senere på natta. Natt til lørdag måtte en mann på sykehus (han så ganske kald ut). Lørdag reiste reiselederen litt snurt hjem – mens vi drakk videre! Søndag var det tur hjemover med ny teknisk feil på flyet og 6 timers forsinkelse. Vi gleder oss til neste år...........

BOMBE: Ronny kjøpte klær på tilbud !!!!!

Kvartfinalen mellom Frankrike – Hellas, ble avholdt på Wenche’s i Schweigaardsgate. Her var det 10 karer som møtte opp for lettere øldrikking, juging og vedding. Vi veddet om pauseresultatet og sluttresultatet. Ved pause (0-0) var det 3 stk (Knut K, Arne og Lasse) som delte halve potten – mens den andre halvpart av potten fikk den suverene Knut K. Han var selvfølgelig helt alene om å tippe riktig sluttresultat (1-0 til Hellas).
Ryktene sier også om en tur på Tordenskiold etterpå - men referatet har jeg ikke mottatt J

Bondebridgemesteren 2004 heter TERJE H.
Etter knallspill i finalerunden, så senket han Svein, Bjørn, Knut K. og Lasse.

Det ble også inngått et veddemål om løping rundt Nøklevann 16/04/05. De storkjefta som veddet kr. 1000,- var: Lasse, Erik N, Bjørn og Ronny. Vinneren får alt.

Ellers skjedde det mye:

Ståle utfordret jentene til et veddemål hvor jentene skulle kline med hverandre forran gutta ! Hvem som skulle betale kr. 1000,- for dette – er ukjent.

Svein: Konsentrer dere om bordet – ikke distribuer !

Lasse: Vi skal ikke være så språsikre på det.

Erik N: Det ligger 2 kløver og 1 ruter på bordet – DET GÅR I HJERTER JA !

Bjørn: Hva heter hun i filmen med skytevåpen ?

Erik N: Jeg har tier og ruter dame i spar ! (hva om jeg hadde sittet med ruter spar)

Mini referat fra julebordet til RW.
For mange begynte julebordet med vorspiel på Kroa. De resterende møtte opp i baren på Stortorvets Gjestgiveri.

Ingen store overraskelser!
Det er vel riktig å si at alt er ved det gamle. I god tid før kl.2300 klarte den 116 ganger Norgesmesteren, vinneren av Egebergs Ærespris (gående soving + umotivert stuntsoving), 12 ganger Verdensmester, 24 ganger Europamester, 77 ganger Nordisk Mester, 2 ganger vinner av Australian Open Sleeping Contest (tidl.uoffisiellt VM) 4 ganger OL-mester, innehaver av Morgenbladets gullmedalje, HMKongens Fortjenestemedalje og æresborger av Stockport. (kjent for sine legendariske stuntsovere helt fra middelalderen) – Steinar Lien å sovne. – Jeg drakk et par kvikke aquavit og passet på å bælme noen øl, sier en storfornøyd Steinar Lien.

Et annet høydepunkt var Arne Selmer sin vitsefortelling. Det begynte lovende om litt nølende. Det tar nemlig litt på konsentrasjonen og fortelle vitser samtidig som du må klikke deg frem på mobiltelefintastaturet. Helt feil ble det ikke før Arne oppdaget at han hadde slettet siste del av vitsen!  - Neste år skal jeg pugge disse 4 setningene utenat, sa en molefunken Arne Selmer.

Ingen stripping!
Svært mange hadde sett frem til Vidar Narmo sitt årlige strippeshov. Flere hadde forberedt seg godt og tatt med både kikkert og forstørrelsesglass. – Jeg har bestemt meg for å slutte med strippingen sier Narmo. – Det er ikke noe gøy når alle er så langt unna at de ikke får sett noe, sa en usedvanlig ordknapp Vidar Narmo.

No fix = Knut Karlsen
Knut Karlsen
treffer mange i sin jobb i banken. Dette gir ham store fordeler. Rett etter at middagen var unnagjort dro han Erland tilside og hvisket ham inn i øret: - Vi lurer oss litt unna, så fikser jeg oss i på Blaze Go-Go Bar. Jeg kjenner nemlig sjefen der, sa en litt småstolt Knut Karlsen. Så lett ble det imidlertid ikke! Her følger ordvekslingen mellom Knut Karlsen og vakta på Blaze Go-Go Bar: Knut: Har du Lars der? Vakta: Nei. Knut: Ha det!

Kommentarer er overflødige… Senere fulgte Knut opp med å anbefale et annet sted som en kunde hadde invitert ham på. Det gikk ikke stort bedre. Knut fant ikke mannen og ikke stedet. Det vil si vi fant uteplassen – den var imidlertid stengt og alt var dekorert med gråpapir. Så fortumlet var karene at de dro rett hjem….

 Kom sent - gikk sent
Tidligere RW medlem Jan Hornslien er aldri blant de første til å ankomme på noen fester. I år kom han, etter forholdene, svært tidlig. Jan er imidlertid en fighter som aldri gir seg. Kl. 1200 påfølgende søndag ble han og Kula funnet snorkende i hver sin stol på sistnevntes veranda. – Det hørtes ut som et helt orkester, sier en fnisende datter til Knut Sælid.

Thomas i bråk ... utsatt for blind umotivert vold !
På vei ut fra restauranten på smuget, altså veldig nær utgangen fikk Thomas et slag i bakhodet, hvorpå han snudde seg rundt og spurte hva er det du driver med?

Dette spørsmålet ble ikke besvart verbalt men med knyttede never. Han prøvde og få kontroll over situasjonen slik at det ikke ble for mye og syte over dagen etter. Det gikk fort, for  plutselig sto de med hver sin dørvakt foran seg. Thomas ble spurt om han ville anmelde saken, svaret var ja så da ble politiet tilkalt og forklaring avgitt.

Ytterligere kommentarer kan kanskje innhentes hos Knut Sælid.  

Thomas har nylig vært på Politihuset og anmeldt forholdet.

Thomas legger også til at han DANSET ikke.

Hvem har dårlig samvittighet..??
Som vanlig når det er fellesregninger er det alltid noen som forsøker å lure seg unna. Ronny Møller betalte kr. 2000. På regningen er det blant annet 12 aquavit, 18 øl, garderobe for 20 stk.

De som føler at de skylder penger, kontakt Ronny !

Store-Hornets referat fra Lasse's 40 års lag: Det var euro arrrapappa, ping-pong hestedrita kult!!! Og godt å se at den enkelte overholder sine rutiner hvor krukking og tilhørende sovepauser (for noen) gjennomføres. Elgjakta har kommet til tjukkeste Oslo, da noen ropte på`n på dass!!! ”Kvart-sang Hornet” utvidet  spilletiden og har muligheten til å fornye navnet til ”50-prosenten”

Fra Tursjef Ronny:For 2 uker siden var Aktiv på seminar i Tallinn (Estland), med div. utvekslinger innen containere/avfallsløsninger. De 3 musketerene Bjørn/Lasse/Ronny var med. Tallinn kan best beskrives som mest vest i øst. Kast alle fordommer SVEIN – lokalbefolkningen er veldig trivlig og imøtekommende. Det er også veldig billig der; 10 mann drakk i 4 timer, med begge henda og høl i bakken og det kostet kr. 600,-  Lasse måtte faktisk tilbake i helgen som var, for å ”sjekke” om alkoholen hadde spilt ham et lite puss eller ikke. Selv uten ølbriller trivdes han veldig godt og det går rykter om at han snart får kvantumsrabatter hos EstonianAir. In Løøøøv ?Stedet kan anbefales !
2005 Tallinn ?
VARNT JA.

DADDY COOL Thomas har gjort det 2 ganger... Året’s raskeste ??? 21 min tok det fra Thomas/Carla satte seg i bilen hjemme til barnets ankomst på Ullevål Sykehus.  Guttungen kom til verden den 7.9-03 (3542 gram, 50 cm).  Alt står bra til med mor og barn. Vet du om noen andre navn enn Speedy Gonzales så mail Thomas ! RW gratulerer hele familien

Svein vant golf-turneringen !

Klar seier i Haugerud Classic 2003 - Erland ble nummer 3.

Trond har flyttet inn i leilighet på Haugerud Senter 11, 2 etg.

Vi gratulerer Hellum og Elisabeth med et vellykket vi-stikker-av-til-danmark-og-gifter-oss-trikset.

Ståle er lei Lillehammer og flytter til OSLO !
Vi gleder oss til innflytningspartyet på Høybråten i august/september....

Steinar Morfino Møller  ble operert i ryggen lørdag kveld. Den 4 timer lange operasjonen gikk bra og han kommer ut fra Ullevål om 4-5 dager. God bedring er sent i form av blomster fra oss alle.

Til alle mine kunder:
Denne uken vil alle som bestiller varer for over 1000 kroner få  med et mannlig strippeshow.
Vær rask, da stor pågang er ventet.
Narmo AS

Rune har sammen med to engelske kollegaer sagt opp sine stillinger hos D'Arcy - etter 15 år i samme jobb var det på tide å finne på noe nytt. De starter et nytt selskap som har Trade Marketing som spesialområde - dvs. alt som har med møtet mellom produkt og forbruker - butikkonsepter, sisteleddskampanjer og produktutvikling. Lanseringsdato 1. august 2003. Navn på selskapet og adresse er foreløpig ikke bestemt...

Thomas og Carla venter barn nr. 2 – termin 2/9

Ronny har date med en russe-jente (18 !) på Mc.Donald’s !!!!!!

Har Fun skaffet seg en Ford Focus ?
Han har iallefall blitt observert med en....

Knut og Ak har kjøpt seg rekkehus i Larsbråtveien 191. Innflytningsfesten blir rundt månedsskiftet mai/juni. Vi gleder oss.

DADDY COOL 3  :   KNUT HELLUM
Barnet kom til verden den 26.01-03. HUN veide 3,6 kg og 50 cm lang.

DADDY COOL 2  :   KJETIL FUNDERUD
Magnus kom til verden den 17.01-03 kl 08.19 veide 3510 gram og var 50 cm lang.
Alt står bra til med mor og barn.

DADDY COOL 1
BENT JØRAN SKØIEN  "alias Børnie Lu / Bernta"
ble i dag (7/1) pappa til en gutt på 3400 gram og 51 cm.
I følge sikre rykter har guttungen meget tynne bein !